TOTAL TOOLS

O NAMA

Tvrtka Apecs Nova d.o.o. je službeni distributer električnog i ručnog alata proizvođača TOTAL u Hrvatskoj. Zahvaljujući tome, naši kupci dobivaju posebnu razinu usluge: pomažemo vam pri odabiru alata, detaljno opisujemo prednosti svakog modela, a u slučaju problema naš vlastiti servisni centar brzo otklanja sve kvarove.

UREDI

UREDI

Imamo poslovnicu u kojoj se možete upoznati s alatom TOTAL, dobiti detaljan savjeti i  kupiti alat upravo ovdje. Najveći izbor dostupan je u našim trgovinama: stalno pratimo nove proizvode i brzo dijelimo te informacije s našim kupcima. Međutim, ako nešto trenutno nije dostupno, uvijek možemo osigurati određeni model u najkraćem mogućem roku.

 

Ako ste tvrtka, osigurat ćemo vam osobnog voditelja prodaje koji će ne samo doći k vama na sastanak, već vam omogućiti i testiranje alata (po dogovoru i pojedinačno sa svakim kupcem prema njegovim budućim potrebama).

Dakle, kada kupite proizvode na TOTALTOOLS.HR, dobivate:

  • Alati vrhunske klase + kvalitetni savjeti o odabiru
  • Dostava po cijeloj Hrvatskoj u najkraćem mogućem roku
  • Službeno XXL jamstvo (3 godine) za alate i baterije
  • Ugodne pogodnosti za vjerne kupce

TOTAL – SVI ALATI NA JEDNOM MJESTU

U svijetu u kojem su kvalitetni alati nužni, TOTAL se ističe kao brend koji dokazuje da dobri alati mogu postati pristupačni. Kineski proizvođač, koji na tržištu djeluje od 2010. godine, nastoji potrošačima ponuditi proizvode visoke kvalitete bez pretjeranih cijena.

VIZIJA TOTAL

Naša je tvrtka usmjerena na stvaranje alata koji nisu samo funkcionalni i ergonomski, već i čvrsti, napravljeni za dugogodišnju upotrebu. Svaki inženjer uključen u razvoj dijeli našu ambiciju za savršenom kombinacijom kvalitete i pristupačnosti.

 

GLOBALNI USPJEH

TOTAL je postao prvi izbor korisnika u više od 150 zemalja svijeta. Naši alati, tehnike i oprema cijenjeni su zbog svoje pouzdanosti i učinkovitosti. Pridružite se globalnoj zajednici koja već cijeni TOTALNU kvalitetu!

ŠIROK IZBOR

Nudimo niz alata prikladnih za različita područja uporabe:

  • Ručni alat

Mnogi naši modeli izrađeni su od izdržljive legure krom-vanadij čelika, koja osigurava visoku otpornost na velika opterećenja. Bez obzira na zadatak, imamo pravi alat za vas.

  • Električni alat

Svojom raznolikom opremom i funkcionalnim karakteristikama pružaju vam neograničene mogućnosti pri obavljanju raznih zadataka.

  • Akumulatorski alat

Naša univerzalna linija uključuje alate od 12 V ili 20 V, dajući vam slobodu kretanja bez žrtvovanja izvedbe.

  • Potrošni material

Odlikuje ih iznimna kvaliteta, naš potrošni materijal pouzdan je suputnik u svakoj situaciji.

TOTAL nije samo dobavljač alata - mi stvaramo prilike za vaš uspjeh. Pridružite nam se i zajedno učinimo svaki projekt lakim i učinkovitim!