Izbor dostave

Prilikom narudžbe u internetskoj trgovini Total Tools možete birati između različitih načina dostave ili se odlučiti za osobno preuzimanje.

Mogućnosti dostave:

  • Hrvatska Pošta/Overseas: 6,25 €
  • Brza Wolt dostava u Zagrebu: Cijena ovisi o udaljenosti
  • Osobno preuzimanje u trgovini Total Tools: Besplatno
  • Osobno preuzimanje u paketomatima Box Now: 6,25 €

Za narudžbe u vrijednosti iznad 40 € standardna dostava Hrvatskom poštom/Overseas je besplatna.

Brza Wolt dostava po Zagrebu (radni dani od 8.00 do 17.00): Omogućujemo brzu dostavu po Zagrebu za proizvode do 5 kg i maksimalne duljine 1 metra. Ako je brza dostava dostupna za vašu narudžbu, ova će se opcija prikazati u košarici. Narudžbu možete izvršiti i izravno putem Wolt aplikacije.

U slučaju da niste kod kuće u vrijeme dostave i ne preuzmete paket, moguće ponovno slanje bit će naplaćeno. Tijekom praznika i vikenda rok dostave se produžuje za broj neradnih dana.

Total Tools dostava s unosom: Narudženi proizvod dostavljamo u najkraćem mogućem roku, donosimo ga u vaš stan i brinemo se za sigurnost i besprijekornost vašeg novog alata. Termin dostave prilagođavamo vašim željama, o čemu se dogovaramo nakon primitka narudžbe.

Osobno preuzimanje: Proizvode kupljene u internetskoj trgovini totaltools.hr možete osobno preuzeti u trgovini Total Tools koje su ponuđene u košarici prilikom izbora dostave. Kada je naručena roba spremna za preuzimanje, o tome ćemo vas obavijestiti putem e-maila. Nakon primitka obavijesti, preuzimanje je moguće tijekom radnog vremena trgovine.